Hotellbooking til Aqua Nor 2023

Book hotell til ditt opphold under Aqua Nor i Trondheim

All informasjon om tilgjengelige hoteller, antall rom du kan bestille, priser, vilkår og betingelser finner du på bookingsiden. Gå til bookingsiden via knappen under.

Vi anbefaler å være tidlig ute med bestilling av hotellrom da hotellene i Trondheim & omegn fylles raskt opp under messedagene.

Airbnb

Airbnb er et populært alternativ for utstillere og besøkende når hotellene er fullbooket. Her kan du se tilgjengelige overnattingssteder på Airbnb.

Eventuelle spørsmål rundt hotellbooking rettes til hotel@nor-fishing.no eller tlf. 476 14 642.

Opplev og overnatt på Frosta Brygge

Frosta Brygge tilbyr hotellovernatting, transport og mye mer. For deg som liker tanken på en litt annerledes hotellovernatting m. tilhørende opplevelser under årets messe anbefaler vi å sjekke ut dette tilbudet

Kombiner ditt opphold i Trondheim med et besøk til fantastiske Frosta Brygge

Frosta strekker seg ut i Trondheimsfjorden, og med sitt særpregede kulturlandskap og vakre natur er Frosta perfekt for aktiviteter som fiske, sjøliv og fotturer. Unn deg en pause og late dager Frosta Brygge med nydelig sjømat, fjordutsikt og bølgeskvulp.

Luftveien fra Trondheim

Start oppholdet på Frosta Brygge med en spektakulær reise over fjorden. Overrask reisefølget med helikoptertransport fra Trondheim over til Frosta. Hvis du heller foretrekker sjøveien, kan Frosta Brygge stille med fartsfylt rib-transport for opptil 12 personer.

Lokal sjømat

Frosta Brygge serverer utsøkt sjømat fra sin egen sjømatrestaurant. Her står lokale råvarer og ekte smaker i fokus, og maten nytes selvfølgelig med utsikt utover Trondheimsfjorden.
Frosta Brygge har 14 nyoppussede dobbeltrom, så benytt anledningen til å våkne uthvilt til lyden av bølgeskvulp og sjøliv. Nyt en deilig frokost og gjør deg klar for en ny dag med en spasertur langs sjøkanten.  

Jotunheimen – bar, shuffleboard og gaming

Velkommen til Norges største gamingsenter i Kjøpmannsgata 63 her i Trondheim. Vi har et stort utvalg av øl, vin, mineralvann og snacks.

Hos oss kan man spille Shuffleboard, spille på våre 90 fullspekket gamingmaskiner, konsoll, VR og bilsimulatorer.

Ta turen innom for en unik opplevelse.