Matopplevelser på messa

Under årets Aqua Nor i Trondheim finner du et bredt spekter av matopplevelser, med alt fra enklere kioskvarer til ferske råvarer. Enten du liker street food, fine dining eller foretrekker kaffe og blings, finner du en matvogn som tilbyr akkurat det du leter etter. Se hele oversikten over mattilbudet på messa her. 

Trondheim Catering er Aqua Nors faste restauratør og leverer catering til stander og møterom. Forhåndsbestill fra årets messemeny for å sikre deg god mat og drikke til din stand.

Også i år kommer Smia Fiskerestaurant fra Kristiansund og serverer sine berømte ”fishan” – fish and chips. De blir å finne i eget serveringstelt ved siden av foodtruckene.

Smaker fra Øyriket AS serverer mat basert på råvarer fra et bedriftssamarbeid av lokalmatprodusenter fra Hitra og Frøya med røtter i landbruk, sjømatnæringen og produksjon av drikkevarer. Her vil du blant annet å kjøpt charcuterie box og ball i street food-style!

Trondheims første pizzeria på hjul. Una serverer enkel og tradisjonell pizza portafoglio, tilberedt på stedet og stekt i vedfyrt pizzaovn. Pizza portafoglio er typisk italiensk street food, der pizzaen brettes sammen ved servering. Vi serverer klassikerne Margherita, Vesuvio og Salame.

Gressforet økologisk storefekjøtt fra Buvika. Saltnes gård griller hamburger og oksepølser fra egne okser foret på 100 % gress.

I vår Espressobar finner du ivrige baristaer som vil servere deg det du ønsker fra espressomaskinen i tillegg til sandwicher, salater, fersk bakst og andre gode søtsaker.

I plan 2 ved Hall A finner vår snackbar. Her får du kjøpt kioskprodukter og et utvalg av kald og varm mat, samt drikkevarer og snacks.

Fyr, flammer og rock `n roll! I år har Benny ansvaret for flammene og styrer showet. Stikk innom for en saftig kullgrillet burger.

Deep pan pizza fra Pizzabakeren foodtruck. Ta en slice i hånden eller kjøp en hel pizza. Plassert i foodtruck-området.

Rett ved inngangen til Hall A finner du messebaren. Her kan man nyte forfriskende drikke i en hyggelig atmosfære.

En egen restaurant kun for utstillere. Her kan du trekke deg tilbake i rolige omgivelser og nyte et godt måltid sammen med noe godt å drikke. Restauranten befinner seg i Sagbruket på plan 1.

Nyt en deilig kaffe og fersk bakst i vår Costa-lounge.

Ønsker du å tilby en unik og eksklusiv matopplevelse for dine potensielle og eksisterende kunder under årets Aqua Nor? Vår VIP-restaurantpakke gir en minneverdig lunsjopplevelse for gjestene dine. Restauranten ligger i hjertet av utstillingsarenaen, med utsikt over hall A og uteområdet.

VIP-restauranten tilbyr en førsteklasses setting for deg å vise frem dine produkter og tjenester. Gjestene dine vil nyte en tre-retters lunsj tilberedt av våre dyktige kokker, med ferske, lokale råvarer. Vi kan også forberede en enkel lunsjrett, eller samarbeide med deg for å finne det rette konseptet for din gruppe.

Som utstiller kan du bestille plass i VIP-restauranten og invitere dine viktigste kunder, samarbeidspartnere og interessenter. Restauranten vil være reservert eksklusivt for gjestene dine, og gir et privat og behagelig miljø for nettverk og diskusjoner.

VIP-restaurantpakken vil ikke bare imponere gjestene dine med en matopplevelse av høy kvalitet, men du får også en mulighet til å styrke relasjonene dine og utvide forretningsnettverket ditt.

Skill deg ut fra mengden og gjør et varig inntrykk på kundene dine. Bestill din VIP-restaurantplass nå og sikre deg plass.

Booking: post@trondheimcatering.no / 924 47 111