Delta på Studentdagen 2025

Den gode tradisjonen med å sette studentene i sentrum på Aqua Nor sin siste dag fortsetter! Arrangørene inviterer studenter fra alle studieretninger til Studentdagen som byr på nettverksbygging i faglige og sosiale rammer. Det blir arrangert et eget åpningsseminar før messeområdet åpner for studentene hvor de treffer bedrifter og organisasjoner som ønsker å diskutere ideer til studentprosjekter, praksisplasser eller jobbmuligheter, eller bare for å bli bedre kjent med deg.

Havbrukssektoren har behov for å tiltrekke seg de beste hodene for å kunne utvikle seg videre. Aqua Nor er verdens største havbruksteknologimesse og en viktig internasjonal møtearena for aktørene i bransjen. Den kommer til Trondheim annethvert år, og tiltrekker da ca. 25000 besøkende fra opp til 76 ulike nasjoner. Havbruk har blitt en kunnskapsindustri med svært avansert teknologi innen avl, fôr og fôringsregimer, biomassemåling, konstruksjon og drift av flytende merder, nøter, sikkerhetsutstyr, brønnbåter, behandling av fisk, veterinærmedisin, vaksiner etc. Det aller siste innen slik teknologi blir presentert her.

Program kommer

Om Studentdagen

Mange av fremtidens mest spennende karrierer vil være i havbruksnæringa – ei næring i stor og konstant vekst. På Studentdagen får du oppleve foredrag som viser ulike veier inn i havbrukssektoren og møte over 500 utstillere fra hele verden.

Delta også på Student Camp

På Aqua Nor Student camp får 25 heldige studenter muligheten til å delta på messen, vise seg frem for næringen, og konkurrere om hovedpremien.

Registrering – studenter har gratis inngang hele uken

Studenter har gratis inngang til både den fysiske og digitale messa hele messeuka. For å delta på Studentdagen på torsdag, og få tilgang til alle aktivitetene denne dagen, må du krysse av spesielt for det når du registrerer deg.

Studenter må registrere seg i forkant av arrangementet
Påmelding er gratis, men bindende!

Utstillere som har uttrykt sin interesse for å møte studenter vil være godt synlige i Aqua Nor-appen.

Delta også på Aqua Nor Student Camp

På Aqua Nor Student camp får 25 heldige studenter muligheten til å delta på messen, vise seg frem for næringen og konkurrere om hovedpremien.

Mer informasjon om registrering og påmelding kommer.
For spørsmål ta kontakt på post@nor-fishing.no.