Solutions

FOR FREMTIDENS AKVAKULTUR

TECHNOLOGY

Fordyp deg i en verden av havbruksteknologi. Opplev hvordan digitalisering, kunstig intelligens og robotikk revolusjonerer operasjonell drift. Oppdag state-of-the-art overvåkingssystemer, smarte fôringsløsninger og presisjonsverktøy.

HEALTH

Bli kjent med nye måter å overvåke helse i havbruksnæringen, få innsikt i viktige fremskritt innen sykdomsforebygging, fiskevelferd og bærekraftige behandlingsalternativer. Lær om de siste gjennombruddene innen ernæring, genetikk og veterinærtjenester som skal fremme god fiskehelse.

SUSTAINABILITY

Omfavn fremtidens bærekraftige havbruksnæring. Utforsk miljøvennlige systemer som har fokus på miljøansvar. Bli kjent med utstillere som demonstrerer bærekraftige fôrløsninger, vannbehandlingssystemer og innovasjoner som skal drive industrien mot en grønnere fremtid.

Vi introduserer Aqua Nor: Solutions

Aqua Nor er den største og viktigste teknologimessen innen havbruk og samler over 650 utstillere, bransjeeksperter og besøkende fra hele verden. Vår omfattende utstillerliste lar deg bli kjent med banebrytende løsninger og grensesprengende innovasjoner som driver havbrukssektoren fremover.

Som deltaker på Aqua Nor har du mulighet for å knytte kontakt med nøkkelpersoner og ledere i bransjen, delta på en rekke seminarer og foredrag  og få verdifull kunnskap fra verdensledende eksperter. Bli kjent med likesinnede fagfolk, del innsikt og samarbeid om å bygge fremtidens havbruksnæring. 

Ikke gå glipp av den unike muligheten til å bli kjent med de nyeste løsningene som vil forme fremtidens havbruk!

Bli med i dag

Bli med oss på Aqua Nor, den ledende havbruksmessen som er med på å forme næringens fremtid. Med temaet «Solutions» inviterer vi deg til å være en del av et arrangement som skal utforske det spennende potensialet innen helse, bærekraft og teknologi.

Registrer deg nå for å sikre deg plass og bli en del av havbruksnæringas viktigste begivenhet!

SOLUTIONS

FOR THE FUTURE OF AQUACULTURE

Opplev fremtidenes havbruksteknologi!