Opplev messen der du er – meld deg på Aqua Nor 2023 Digital

Opplev messen der du er – meld deg på Aqua Nor 2023 Digital

14. november 2022  ·  Ukategorisert

Aqua Nor Digital er den nettbaserte møteplassen for hele næringa. Besøk stander, se debatter og faginnlegg, se live-innslag og intervjuer fra messen og flere eksklusive opplevelser.

Ikke booket stand? Delta som digital utstiller!

De som ikke har stand på Aqua Nor kan velge å delta kun digitalt. Dersom du ønsker å være utstiller på Aqua Nor Digital betaler du kun NOK 15 000,- eks. mva. Gå til booking >

Opplev liveinnslag og besøk utstillernes digitale stand-område

I den digitale messeplattformen sender vi blant annet live fra messedagene i Trondheim Spektrum, og mange av innslagene må oppleves inne i den digitale plattformen.  Som utstiller eller som besøkende på Aqua Nor Digital har du et hav av muligheter for å knytte kontakt med et stort internasjonalt publikum. Mulighetene for tett dialog mellom utstillere og besøkende er godt tilrettelagt.

Nå ut til besøkende fra hele verden

Den digitale utstillerdelen av Aqua Nor er et utmerket utstillingsvindu i havbruksnæringen.

Som digital utstiller får du blant annet tilgang til din egen stand i utstillerportalen. Standen designes i egen profil – og du kan legge inn materiell som:

  • Reklamebannere
  • Roll-uper
  • Video
  • Brosjyrer
  • Nyhetsinnlegg
  • Bildegalleri
  • Informasjon om selskapet 
  • Link til nettside og sosiale nettverk

Plattformen har vært brukt under Aqua Nor i 2021 og Nor-Fishing 2022.

Under Aqua Nor 2021 besøkte over 10 000 den digitale messeplattformen under og i etterkant av messedagene i Trondheim. Plattformen holder åpent i lang tid etter den fysiske messen stenger – og dermed kan du dra nytte av synligheten over tid – ikke bare under messedagene.

Ta en titt i søstermessen Nor-Fishing sin digitale messe for å få innblikk i den digitale messeopplevelsen (åpen til 31. juli 2023)

Her kan du lese mer om OptoScale som vant prisen for beste digitale stand i 2021.