Slik publiserer du den digitale standen din i tide til Aqua Nor 2023 Digital

For å delta og bli synlig blant de andre utstillerne på Aqua Nor 2023 Digital må standen publiseres i tide. Slik gjør du det:

1. Logg inn på din utstillerstand

Gå til https://app.netfair.com/auth/login og logg inn med påloggingsinformasjonen du har fått tilsendt på e-post.
Ta kontakt med aquanor@netfair.com om du vil ha hjelp med innlogging.

2. Klikk på «publiser stand»

Når den digitale standen er klargjort for messen publiserer du ved å klikke på «Publisere» helt til høyre under «Min profil». Her ser du klart og tydelig om standen er publisert eller ikke.

Slik deler du din digitale stand på sosiale medier.

Inviter kunder og kontakter til å besøke den digitale standen deres ved å dele standen på sosiale medier og i andre kanaler.

Slik gjør du det:

1. Logg inn på din utstillerstand

Gå til https://app.netfair.com/auth/login og logg inn med påloggingsinformasjonen for deres digitale utstillerstand. Ta kontakt med aquanor@netfair.comom du vil ha hjelp med innlogging.

2. Klikk på ikonene

Under «Min profil» finner du snarveier for å dele standen på Facebook eller Twitter (X). Ønsker du å dele den på andre medier kan du kopiere linken i søkefeltet og lime inn i innlegget på ønsket medieplattform.

Slik deler du ut dine gratisbilletter til Aqua Nor 2023 Digital

Som digital utstiller har dere mottatt 25 digitale billetter til Aqua Nor 2023 digital. Slik deles de ut:

1. Logg inn på din utstillerstand:

Gå til https://app.netfair.com/auth/login og bruk påloggingsinformasjonen for din digitale utstillerstand. Ta kontakt med aquanor@netfair.comom du vil ha hjelp med innlogging.

2. Inviter gjester:

Nede til høyre under «Min profil» finner du alternativet «Inviter gjester til din digitale stand».

3. Kopier billettkoden:

Nede til høyre under «Min profil» finner du alternativet «Inviter gjester til din digitale stand».

4. Distribuer koden:

Del billettkoden med dine kunder og samarbeidspartnere og gi følgende instruksjoner om hvordan de skal bruke koden for å få tilgang til arrangementet:

1. Registrer deg: Gå til https://app.netfair.com/auth/signup og registrer deg for å opprette en konto. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen, og bekreft e-postadressen din.

2. Gå til Messer: Etter å ha logget inn på kontoen din, finn «Messer» i øverste menyen og klikk på det.

3. Delta med Digital Billett: Inne i messeseksjonen, finn Aqua Nor 2023 digital og finn alternativet «Delta med digital billett» og klikk på det.

4. Legg inn koden: Legg til den tilsendte koden i det relevante feltet og følg instruksjonene som vises på siden. Dette trinnet vil validere koden og gi deg tilgang til arrangementet.

5.Utforsk Aqua Nor 2023 digital: Du har nå tilgang til Aqua Nor 2023 digital og kan finnes oss under «utstillere». God fornøyelse!