ScaleAQ / Moen Marin vinner prisen for beste stand på Aqua Nor 2023!

ScaleAQ / Moen Marin vinner prisen for beste stand på Aqua Nor 2023!

24. august 2023  ·  Ukategorisert

Vinneren av beste stand på messen kårets hvert Aqua Nor. I år ble vinneren kåret på avslutningsdagen, og vi gratulerer ScaleAQ / Moen Marin med prisen for årets beste stand.

Samtlige haller i Trondheim Spektrum hadde i hvert fall én minneverdig stand som juryen bet seg merke i. Nivået på standene har vært skyhøyt i år, og det har vært utfordrende å skulle plukke ut kun tre nominerte – og ikke minst, kåre bare én vinner.

Etter nøye vurdering fra juryen gikk den gjeve utmerkelsen til ScaleAQ / Moen Marin som fikk full score på alle kriteriene for sin fantastiske stand.

Vi tok en prat med Anita Hårstad, Markedssjef i ScaleAQ som hadde følgende å si om tildelingen:

— Jeg er veldig glad for å motta prisen for beste stand, og for å arbeide i denne bedriften. Markedsteamet vårt står bak standen, så dette er definitivt en laginnsats.

Juryens begrunnelse

— Styret i stiftelsen Nor Fishing har gleden av å kåre ScaleAQ / Moen Marin som årets vinner av beste stand! Det var en vanskelig avgjørelse, der styret hadde tre sterke kandidater å velge mellom.

Standen har et fint blikkfang, og er en innbydende stand med mange elementer som tydelig viser bredden i deres aktivitet i ulike deler av næringen.

De har en god visuell presentasjon med fysiske elementer presentert på en helhetlig måte, som tiltrekker mange besøkende. Standen er også godt utnyttet uten å være overfylt.

Som besøkende blir du også tatt godt og raskt imot av stand-personellet.

Vi gratulerer ScaleAQ / Moen Marin som vinner av årets beste stand!

Vi gratulerer!