Signerte ny kontrakt under første dag på Aqua Nor

Signerte ny kontrakt under første dag på Aqua Nor

22. august 2023  ·  Ukategorisert

Den norske utstyrsleverandøren Fluctus signerte i dag en flunkende ny kontrakt med Kinas største ørretsoppdretter på Aqua Nor sin åpningsdag. Vi har tatt en prat med salgsleder i Fluctus om den nye avtalen.

I løpet av året skal Fluctus levere fire fôringsanlegg til Tibetplatået på 2600 meters høyde. Leveransen består av tre luftfôringsanlegg og ett vannfôringsanlegg. Sistnevnte transporterer fôr med vann i stedet for luft til merden, og har et lavere energiforbruk.

Det er ekstra stas at Qinghai Minze Longyangxia Ecological Aquaculture ønsker å bruke norsk vannfôringsteknologi. Vi opplever stor interesse – både i Norge og i utlandet – for vannfôringsløsningen vår, forteller salgsleder i Fluctus, Knut Bjarte Oterlei.

Hør Knut Bjarte fortelle om kontrakten her:

Åpner dører i et nytt marked

Kontrakten med Minze Longyangxia er den største enkeltkontrakten innenfor fôring for firmaet noensinne, og betyr mye for Fluctus.

— Avtalen gir oss innpass i det asiatiske markedet som vi ikke har vært i tidligere, og åpner mange nye dører for oss, forklarer Oterlei.

Signering på egen stand under Aqua Nor

Til nå har Fluctus hatt alle møter med det kinesiske firmaet over Teams. Når kontrakten først skulle signeres, ønsket de å gjøre det fysisk – siden de uansett hadde muligheten.

— Å signere kontrakten på vår egen stand under Aqua Nor setter en fin ramme på det hele, og gir oss et veldig godt utgangspunkt for samarbeidet videre, forteller Oterlei, før han avslutter:

— Nå skal vi nyte messa videre, snakke med trivelige folk og gleder oss til å vise frem produktene våre.

Besøk Fluctus på stand A-165 under årets messe!