Nå er Aqua Nor Digital åpen for alle

Nå er Aqua Nor Digital åpen for alle

7. september 2021  ·  Ukategorisert

Gjenopplev Aqua Nor digitalt! Den digitale messeplattformen er nå åpen for alle, og vil være åpen frem til 31. juli 2022. Logg deg inn eller registrer deg gratis for å se høydepunktene fra årets messe, faglig innhold – og hold kontakten med nettverket ditt.

Over 10 000 har benyttet Aqua Nor Digital, både under og i etterkant av messedagene i Trondheim. Nå er alt innhold lastet opp digitalt – og plattformen er åpen for alle. Fremover vil det i tillegg bli lagt ut to halvdagsarrangementer på Aqua Nor Digital; det første finner sted i plattformen i november, og det andre sendes i mars 2022.

Logg deg inn eller registrer deg gratis for å se kommende sendinger, faglig og sosialt innhold fra messedagene, og ta kontakt med de mange hundre utstillerne som har digital stand!

Var du besøkende under Aqua Nor 2021? Da er det bare å logge inn. Dersom du ikke besøkte årets messe, kan du registrere deg gratis for å få tilgang. 

Slik registrerer du deg

  1. Klikk på knappen over for å komme til Aqua Nor Digital. Deretter velger du å registrere deg. Etter du har fylt inn kontaktinformasjonen og gått gjennom personverninnstillingene, får du mulighet til å redigere profilen din.
  2. Der kan du laste opp et bilde av deg selv, visittkort og knytte kontakter med nettverket ditt med en gang. Du kan hoppe over dette trinnet og gjøre det senere.
  3. Når du er ferdig med registreringen kommer du inn til din egen profil. Der finner du oversikt over messer du deltar på – herfra kan du klikke på Aqua Nor 2021, og surfe rundt på Aqua Nor Digital.
  4. Du finner innhold i området som heter Webinar, og utstillerne treffer du under Utstillere.

Kos deg på Aqua Nor Digital!