Bekreftet: Aqua Nor går som planlagt!

Bekreftet: Aqua Nor går som planlagt!

28. mai 2021  ·  Generelt

Norske myndigheter har nylig presentert oppdaterte retningslinjer for smittevern. Her blir messer likestilt med kjøpesenter, noe som betyr at Aqua Nor kan arrangeres fysisk. Styret i Nor-Fishing har derfor besluttet at Aqua Nor 2021 vil gå som planlagt i august! Det betyr at vi skal møtes i Trondheim – og digitalt.

Det er med stor glede vi annonserer at vi endelig kan møtes i Trondheim Spektrum. Vi legger opp til en fysisk messe i tråd med gjeldende smittevernregler, og skal sørge for at arrangementet foregår på en trygg måte.

Som vi allerede har annonsert, vil Aqua Nor 2021 i tillegg foregå på en digital messeplattform. Det gir oss enda flere muligheter til å samles, siden besøkende som ikke har mulighet til å møte opp fysisk kan delta der dem er – når det passer dem.

Her kan du lese en oppsummering av vanlige spørsmål rundt den digitale plattformen >

Vi gleder oss til august! Følg med på nyhetsbrev fra oss – vi sender fortløpende ut praktisk informasjon rundt messedeltagelsen.