Bestille messemateriell

Brukernavn og passord blir sendt ut til kontaktperson hos alle utstillere i mars 2023.

Bestillingsfrist for utstyr er 15. mai 2023

Logg inn HER med mottatt brukernavn og passord og dere finner elektroniske skjema for bestilling av utstyr og tjenester til messen.

Her finner du en oversikt over våre underleverandører:

TRANSPORT – B. Iversen Spedisjon

B. Iversen er et av landets eldste transportselskaper og er leverandør av alle typer transporttjenester til messen. Oppbevaring av emballasje samt lagring og transport av messeutstyr på, til og fra messeområdet er B. Iversens ansvarsområder.

MESSEUTSTYR – Compass Fairs

Compass Fairs er vår faste leverandør av messeutstyr. De har et stadig voksende utvalg av standløsninger og møblement. Compass Fairs kan levere det du ønsker eller inspirere til nye løsninger.

TRYKK, PRINT, SKILT – Fagtrykk Trondheim AS

Fagtykk er en komplett leverandør innenfor trykksaker. Alt fra visittkort til store bannere produseres av mennesker med høy fagkompetanse og lidenskap for faget.

ELEKTRO – Bravida Norge

Den velkjente elektroentreprenøren Bravida har ansvaret for elektriske tjenester og telekommunikasjon. De leverer alt fra kablet internett til stikkontakter og lysløsninger.

AV-UTSTYR – Trondheim Lyd AS

Trondheim Lyd er vår leverandør av lyd og videoutstyr. De hjelper deg med digitale løsninger som spiller på hørsels- og synssansene til de som besøker standen din, eksempelvis lydanlegg og projektorer til både stand og møterom.

TELTLØSNINGER – Hallspesialisten

Hallspesialisten tilbyr alt du kan tenke deg av teltløsninger og litt til. Utstillere som velger å stå på våre uteområder finner telt og plasthaller i alle størrelser, former og farger hos Hallspesialisten.

RØRLEGGERTJENESTER – Bravida

Bravida er vår faste leverandør av rørleggertjenester og kjøkkenløsninger. De kan blant annet hjelpe deg med rennende vann og avløp.

GARTNER – Drivstua Gartneri

Veldig mange utstillere ser verdien av å ha levende blomster på standen. Friske blomster kan bidra til å både løfte det estetiske inntrykket av standen og påvirke de besøkendes opplevelse gjennom både dufter og farger.

CATERING – Trondheim Catering

Trondheim Catering er vår leverandør av cateringtjenester og består av et team med dyktige kokker og servitører. Fagfolkene i Trondheim Catering driver våre cafeer under messen og ved bestilling kan de også leverer mat og drikke til messearrangementer og direkte til stand. 

EVENTS – Evento

Evento kan hjelpe deg med alt av begivenheter og har mange års erfaring med planlegging og gjennomføring av eventer, konferanser, teambuilding og møter.

REKLAMEFILM – Gyro

Gyro bygger relasjoner, styrker kulturer og utvikler merkevarer. De hjelper deg med reklamefilm, studio-opptak og andre digitale oppgaver.