Styret avventer beslutningen om fysisk versjon av Aqua Nor 2021

Styret avventer beslutningen om fysisk versjon av Aqua Nor 2021

28. mai 2021  ·  Generelt

Det vil komme nye retningslinjer fra regjeringen i løpet av denne uken. Styret avventer derfor med å ta en endelig beslutning om hvorvidt Aqua Nor 2021 vil foregå i Trondheim Spektrum – eller om messen blir heldigital.

Vi håper på positive signaler fra Regjeringen slik at vi kan gjennomføre den fysiske delen av messen i august. Derfor avventer vi beslutningen til de nye retningslinjene er offentliggjort.

Slik Aqua Nor 2021 er planlagt, vil messen foregå både fysisk i Trondheim og på en digital plattform. Uansett utfall vil den digitale delen av messen bestå. Mange har gjort seg godt kjent med mulighetene den digitale plattformen gir for nettverksbygging, og noen lurer fortsatt på hvordan det fungerer.

Her kan du lese en oppsummering av vanlige spørsmål og svar rundt den digitale plattformen >

Så snart styret har tatt en endelig beslutning vil vi gå ut med informasjon her på nettsiden, og på nyhetsbrev. Vi sender ut all praktisk informasjon på nyhetsbrev, så sjekk at du er påmeldt.

NB! Ny avbestillingsfrist for hotell

Ny frist for å avbestille hotellrom uten påløpte kostnader er 31. mai. Beslutningen rundt gjennomføring av den fysiske messen kommer i god tid før avbestillingsfristen.