Resirkulerte adgangskortet og vant 10 000,-

Resirkulerte adgangskortet og vant 10 000,-

25. august 2023  ·  Ukategorisert

I år satt vi opp egne miljøbokser der alle som deltok på årets Aqua Nor kunne resirkulere sine adgangskort. Nå har vi trukket en heldig vinner blant de som leverte inn kortet – som får donere kr. 10 000,- til en valgfri miljøorganisasjon.

Dette ble vinneren

Årets heldige vinner er Hanne Grøn! Hanne er prosjektleder hos Plug Lofoten AS, og er veldig fornøyd med seieren. Hun synes at resirkulering er en viktig sak, noe vi i Aqua Nor selvfølgelig støtter henne i.

Hanne har valgt å donere premien på kr. 10 000,- til Verdens Naturfond (WWF). Her kan du også ta en titt på nettsiden deres

Resirkulering for fremtiden

For oss i Stiftelsen Nor-Fishing er miljøet en hjertesak, og vi kommer til å fortsette arbeidet med å gjøre messen grønnere. I år resirkulerte hele 1 270 personer sine adgangskort – og neste år håper vi at dette tallet blir enda høyere!

Vi takker alle som valgte å resirkulere sitt kort, og gratulerer Hanne med seieren!