Vinnerne av Beste stand-prisene på Aqua Nor 2021

Vinnerne av Beste stand-prisene på Aqua Nor 2021

26. august 2021  ·  Ukategorisert

Nivået på standene har vært historisk høyt på Aqua Nor 2021. 550 utstillere i Trondheim Spektrum og på Skansen har laget en fantastisk ramme for alle de besøkende. Vår jury nominerte tre av de aller beste standene til Årets Beste Stand-prisen, og vinneren er nå kåret. I tillegg har vi for første gang kåret vinneren av Årets Beste Digitale Stand.

Juryen for messens beste stand bedømte alle standene på messen ut fra enkle kriterier.

Tre av kriteriene har vært fast for utdelingen i årevis, mens det siste er nytt av året:

 • Er standen iøyenfallende?
 • Får standen besøkende til å stoppe opp?
 • Gir standen klar og relevant informasjon om produkter og tjenester?
 • Nytt av året: Er stand-personellet aktive og imøtekommende til forbipasserende?

De nominerte var:

 • Salt Ship Design (D-379)
 • Stim AS (D-321)
 • Optimar AS (A-180)

Det var en lang liste med utstillere som var nære ved å bli nominert, og det var også svært sterk konkurranse blant de nominerte. Til slutt var det Optimar AS som ble kåret til vinner av årets beste stand, til stor jubel fra stand-personellet.

Derfor vant Optimar prisen for beste stand

Optimar-standen har gjennom hele messen vært svært godt besøkt. De har i tillegg laget en svært iøynefallende stand med svært pent design. En av mange ting som får besøkende til å stoppe opp er baristaen som møter deg ved den ene inngangen til standen. I tillegg kommer det raskt annet standpersonell i møte til nye besøkende som tar turen innom. Optimars leveranse til målgruppen er tydelig kommunisert i alle retninger, og videre underbygget med engasjerende og profesjonelt markedsmateriell. I tillegg var standen svært funksjonell, med både sittegrupper, ståbord og eget rom for private møter.

Beste Digitale Stand

På den digitale plattformen fant en egen jury de aller beste digitale standene.

De nominerte til beste digitale stand var:

 • OptoScale AS
 • Labolytic AS
 • Atlantic Canada
 • Benchmark
 • MSD Animal Health

Også her lå tre enkle kriterier til grunn for juryens vurdering:

 • Visuell utforming
 • Utfyllende informasjon om bedriften og deres produkter
 • Tilgjengelighet og tilstedeværelse

Vinneren av årets beste digitale stand

Det var til slutt OptoScale AS som stakk av med seieren. Selskapet har tidligere også vunnet Innovasjonsprisen.

OptoScale har lyktes i å skape en visuelt pen stand, og har i fylt standen med utfyllende og god informasjon om bedriften og produktene de selger – blant annet ved bruk av videoer og kundereferanser. I tillegg har personene bak standen vært tilgjengelig og til stede i den digitale plattformen, og fulgt opp alle som har vært innom tett og raskt.

Også i denne kategorien var det skarp konkurranse, og alle de nominerte var svært gode på de ulike kriteriene, selv om OptoScale trakk det aller lengste strået til slutt. Vinneren ble naturlig nok kåret og intervjuet under livestrømmen på Aqua Nor Live-kanalen.