Opplev Aqua Nor online

I august går Aqua Nor 2021 av stabelen. Nytt i år er at vi lanserer Aqua Nor Digital som et tillegg til den fysiske messen i Trondheim. Den digitale messen gir alle sammen mulighet til å oppleve og ta del i Aqua Nor – uavhengig av hvor man befinner seg i verden.    

Vi rigger opp flere studio på messeområdet i Trondheim og sender direkte fra messen, med spennende direktesendinger, debatter og innslag som Messa minutt for minutt og En halvtime på messa.

Det offisielle programmet for den digitale delen av messen er ikke ferdigstilt enda, men her er en forsmak på hva du som digital besøkende får oppleve.

Åpner 1. august – møt utstillerne

Aqua Nor Digital åpner offisielt 1. august, med utstillerne og deres digitale stander. Frem til den offisielle sendingen starter 24. august, kan du gjøre deg kjent med plattformen og teste ut funksjoner, sjekke ut standene til utstillerne og booke møter med interessante utstillere.

Den digitale messeplattformen er en utmerket møteplass. Med ulike chatfunksjoner og mulighet for videomøter blir du ikke bare en tilskuer, men en aktiv deltaker på messen.. På Aqua Nor Digital møter og kommunisere du med nye og eksisterende forretningsforbindelser – akkurat som på den fysiske messen.

Sendinger alle messedager

Den offisielle sendingen starter samtidig som den fysiske messen, tirsdag 24. august.

Livesendingen vil gå parallelt med programmet i Trondheim, slik at du som digital besøkende får ta del i programmet på lik linje med besøkende på den fysiske messen. På den digitale plattformen kan du følge alle hovedattraksjonene fra den fysiske messen – og snakke med spennende utstillere.

Her kan du ta en sniktitt på det digitale programmet slik det er lagt opp nå:

  • Åpning direkte fra messeområdet i Trondheim
  • Direkte fra fagprogrammet
  • Paviljong – møt utstillerne på messa
  • Livestream fra messehallene – «messa minutt for minutt»
  • Debatter
  • Reportasjer fra messeområdet – en halvtime på messa
  • Direkte fra prisutdelingen av Innovasjonsprisen 2021

Vi vil legge ut det offisielle programmet for den digitale delen av årets messe så snart programmet er ferdigstilt. Følg med på våre nettsider og på nyhetsbrev!