After Fish – ettermiddagens uformelle møteplass

Velkommen til After Fish på Scandic Nidelven! Her fortsetter den sosiale møteplassen for deltagere etter at dørene til messeområdet stenger. After Fish byr på en uformell og hyggelig stemning hvor du treffer kolleger og andre bransjefolk – gjerne over en kopp kaffe eller et glass vin – med lett underholdning og Nidelven i bakgrunnen.

After Fish er et nytt arrangement som tilbys for å gi bransjen et naturlig treffsted etter at messedørene stenger for dagen. Scandic Nidelven stiller sine trivelige lokaler til disposisjon for mingling, nettverksbygging – og ren hygge.

Gratis arrangement

Det er gratis å delta på After Fish, og du trenger hverken billett eller påmeldingsskjema for å ta turen innom. After Fish arrangeres fra klokka 17 til 19, både tirsdag, onsdag og torsdag.

Snacks, underholdning og forfriskninger

Det er ingen program eller faglige innslag på After Fish – her trer det sosiale ved messa inn i søkelyset. Vi byr på god underholdning med både DJ og artister, slik at du kan slappe av med både nye og gamle bekjentskap over et godt glass og lett snacks.

På onsdag må du gjerne ta turen innom Night Fish etterpå!