Dette er de nominerte til prisen for beste stand

Dette er de nominerte til prisen for beste stand

23. august 2023  ·  Ukategorisert

Styret i Stiftelsen Nor-Fishing har nå gleden av å presentere de tre nominerte til prisen for Aqua Nors beste stand.

Styret er veldig imponert over nivået på årets stander. Mange har lagt mye innsats i å få på plass fine stander – og det synes godt. Å plukke ut tre nominerte har derfor vært et utrolig vanskelig arbeid, og de tre nominerte er alle verdige vinnere.

— Jeg har aldri sett så mange fine stander på Aqua Nor før. Å velge ut bare tre har definitivt vært en utfordring, men vi tror at de tre nominerte er tre verdige vinnere, sier Styreleder Kjell Ingebrigtsen.

Dette er de nominerte

ScaleAQ / Moen Marin

Stand A-149

Ahlsell / GPA

Stand D – 360

Furuno

Stand G – 752

Skal motivere til kreativitet og innovasjon

Prisen for Beste stand kåres hvert år. En jury vurderer alle standene på messeområdet i henhold til et sett med enkle regler. Standen må blant annet være iøynefallende, den må appellere til å stoppe opp og utforske standen nærmere – og standen må gi tydelig og relevant informasjon om produktene og tjenestene man tilbyr.

Vinneren av beste stand vil bli annonsert i Mendelsohn konferansehall, kl. 11:45 torsdag 24. august.