SeaRAS er vinneren av Stiftelsen Nor-Fishings Innovasjonspris 2021

SeaRAS er vinneren av Stiftelsen Nor-Fishings Innovasjonspris 2021

24. august 2021  ·  Ukategorisert

I sterk konkurranse med de andre nominerte var det til slutt SeaRAS Aquasense som vant Stiftelsen Nor-Fishings Innovasjonspris 2021.

Vinneren får 100 000,- og en plakett som viser at de har vunnet. Tidligere vinnere har uttalt at Innovasjonsprisen har vært et viktig kvalitetsstempel i møte med investorer, og en døråpner i både nasjonalt og internasjonalt marked.

Måler H2S

SeaRAS sin løsning for måling og observering av vannkvalitet, spesielt med tanke på hydrogensulfid-verdier (H2S), vekket tidlig juryens interesse. Gassen påvirker fiskehelsen svært negativt, og kan også føre til dødelighet. SeaRAS-teknologien kan måle H2S-nivåer helt ned til 0,05 µg/liter, og det kan i tillegg legges inn alarm om H2S-nivået for eksempel overgår grenseverdiene myndighetene har satt.

SeaRAS er allerede installert i en rekke RAS-anlegg, og har også blitt anvendt i brønnbåter både under pumping, transport og behandling.

Hør mer om målingene på konferansen

Vi gratulerer SeaRAS så mye med seieren og minner samtidig om at daglig leder i SeaRAS presenterer helt ferske H2S-måledata både fra RAS og brønnbåter under den vitenskapelige konferansen på torsdag

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aqua Nor (@aqua_nor)