Vi gleder oss til Aqua Nor 2021!

14. desember 2020  ·  Generelt

Interessen for Aqua Nor 2021 er enorm og vi ser frem til årets messe. Aqua Nor 2021 er planlagt å arrangeres både som tradisjonell fysisk messe og som digital messe.

Vi håper vi får mulighet til å treffes i vante omgivelser i Trondheim. Dersom situasjonen rundt Covid-19 hindrer gjennomføringen av en fysisk messe, vil Aqua Nor 2021 arrangeres heldigitalt. En digital variant vil gjennomføres uavhengig av situasjonen, i utgangspunktet som et tilskudd til messen.

Styret vil ta en beslutning rundt gjennomføringen av årets messe i god tid før fristen for å kansellere hotellrom, som er 30. april. 

Digital plattform presenteres etter påske 
Vi gleder oss til å presentere den digitale plattformen for årets digitale messe etter påske.
Den digitale messen vil være en markedsplass og møteplass for utstillere og besøkende, med mange funksjonaliteter, som videopresentasjoner, chat-muligheter, møter 1 til 1 eller flere – og mye, mye mer.

Sett av datoen – 24.-27. august 2021
Vi gleder oss til en storslagen messe der vi skal treffe gamle kjente, knytte nye bekjentskap, få ny kunnskap og dele nyheter fra den fantastiske bransjen vår. Få en forsmak på Aqua Nor 2021 i videoen over – og marker datoen i kalenderen din! Vi ses på Aqua Nor, 24.– 27. august 2021.

Om du er interessert i å være utstiller under Aqua Nor 2021 så registrerer du deg her (venteliste):